Mihai Marilena – testimonial

Când am fost cu adevărat hotărâtă mental să țin o dietă, am "întâlnit-o" pe Vera Daghie cu ale ei Diete personalizate. La o emisiune tv pe care nu o urmăresc. Mi-a plăcut cum a argumentat fiecare amănunt. Sau poate mi-a plăcut lumina jucăușe din privire. Am "găsit-o" pe internet și la primul live" am înțeles ca este una dintre întâlnirile acelea programate de Dumnezeu când ai nevoie de sprijin.


Sunt un om dificil la mâncăruri, psihic nu reușesc să mănânc anumite alimente. Am vorbit cu Vera Daghie despre tot, despre călătoriile deja planificate, despre limitările mele de mișcare și am primit prima mea dietă. O provocare care a însemnat, în principal, limitarea socializării cu prietenii. Ore de masă, cantități măsurate, meniu de pregătit zilnic, imprietenirea cu foamea și distanțarea de masa plină cu de toate. După primele 5 kg pierdute am început să iau totul ca un joc dieta fiind principala jucărie.


Nu știu dacă alt medic dieteticean ar fi înțeles așa de bine nevoile mele și mi-ar fi dat atâta curaj cu zâmbetul pe buze. A reușit să mă facă să înțeleg că a tine o dietă nu înseamnă în primul rand limitări ci un altfel de stil de viață. Când am conștientizat asta, la a doua lună, totul a fost ușor, fluid. Au fost obstacole? Daaaa! Ceaiul combinat la serviciu și seara la televizor, cantitatea de apa, mișcarea.


A fost dificil? Nu. Chiar, nu. Pentru ca asta era alegerea mea, nu o impunere din afară. Și când îmi era puțin dificil, Vera Daghie era prezenta cu un sfat. Am învățat lucruri noi despre alimente, dar și despre mine. Am avut momente de stagnare, dar asta este inevitabil. Vera Daghie m-a făcut să văd dietele ei ca pe cei mai buni aliați pentru un alt stil de viata. Nu știu dacă voi mai slăbi, nici nu îmi propun pentru moment, dar știu că am ajuns la un echilibru și în viata sociala datorita acestor diete. Și sunt tare mândră de mine!Mihai Marilena - beneficii diete de slabit personalizate Mihai Marilena - beneficii diete de slabit personalizate Mihai Marilena - beneficii diete de slabit personalizate Mihai Marilena - beneficii diete de slabit personalizate Mihai Marilena - beneficii diete de slabit personalizate