Irina Reisler – testimonial

Irina Reisler – Vera a fost singurul om pe mainile caruia mi-am incredintat mama

Pe Vera am cunoscut-o in anul 2009, in timpul campaniilor de nutritie pe care le-am facut la Romantica TV. Intre timp, am devenit prietene bune si relatia noastra a depasit granitele profesionale. Ne-am lipit, din prima clipa, pentru ca am gasit la ea cateva lucruri esentiale, atunci cand lucrezi cu oamenii, si pe care nu le-am intalnit la nici un alt nutritionist cu care am lucrat:


  • implicarea sufleteasca in ceea ce face
  • seriozitatea cu care trateaza fiecare dieta in parte
  • personalizarea dietelor, in adevaratul sens al cuvantului
  • disponibilitatea de a le explica pacientilor fiecare pas al programului de slabire
  • disponibilitatea de a le raspunde pacientilor la telefon, chiar si atunci cand este acasa
  • disponibilitatea de a le oferi pacientilor secretele alimentatiei corecte
  • caldura umana prezenta in relatia medic-pacient

Nu obisnuiesc sa laud cu usurinta, iar cei care ma cunosc stiu acest lucru. Nu sunt vorbe goale si, drept dovada, Vera a fost singurul om pe mainile caruia mi-am incredintat mama. A slabit 30 de kilograme, cu ajutorul dietelor personalizate.


Ce a schimbat Vera in viata mea ? Multe, in plan profesional si personal. Profesional, am invatat de la ea tot ce inseamna alimentatie corecta si, astfel, transmit informatii corecte publicului meu. Am printre cititorii, ascultatorii si telespectatorii mei, oameni care au reusit sa slabeasca si sa pastreze rezultatele cu ajutorul sfaturilor pe care le-am transmis via Vera Daghie. In plan personal, Vera m-a ajutat sa scap de ultimele 10 kilograme, dupa ce slabisem pe cont propriu, de la 100 de kilograme. Practic, ea m-a mobilizat sa inchei procesul de slabire si sa definitivez rezultatele, ultimele kilograme fiind cele mai greu de doborat. Si, de 3 ani, imi mentin rezultatele cu ajutorul a ceea ce am invatat de la ea, despre principiile alimentatiei corecte.


Randuri scrise cu drag de Irina Reisler, prietena Verei si jurnalist de presa medicala