Gabriela Cristea – testimonial

Gabriela Cristea – La inceputul programului am slabit galopant

In perioada in care m-am hotarat sa consult un nutritionist avem niste probleme de sanatate care in timp m-au facut sa acumulez cateva kilograme bune, iar starea de disconfort devenise agasanta. In acea perioada aveam un coleg de serviciu care era sub supravegherea Verei si rezultatele erau uimitoare. Cand am aflat ca trebuie sa imi fac analize si urmeaza un consult amanuntit, atunci am stiut ca este ceea ce caut.


Rezultatele nu au intarziat sa apara. La inceputul programului am slabit galopant, iar mai tarziu kilogramele dispareau incet, dar constant. Am slabit in total 12 kg de cand am inceput si mai am 2 kg sa ajung la greutatea mea din liceu.


Dupa 3 luni de cand am inceput programul cu Vera mi-am refacut analizele si am descoperit cu placere ca problemele mele cu tiroida erau sub control, fara sa am un aport medicamentos in perioada respectiva; doar alimentatie echilibrata si sport. Acum totul mi se pare ca vine de la sine si am inteles ca un echilibru alimentar iti poate asigura si echilibra viața. Fiecare dintre noi suntem datori fata de propriul organism sa il protejam daca ne dorim o viața traita in armonie.


Atunci cand m-am vazut prima data cu Vera mi-a fost greu sa cred ca la un moment dat a avut 90 si ceva de kilograme. Mai tarziu am descoperit ca are o filosofie de viața foarte interesanta; singur trebuie sa te descoperi. Ce face Vera este sa te ajute sa-ti cunosti propriul organism si sa te indrume spre echilibru. Asta înseamnă ca trebuie ca ea (Vera) sa fie o persoana echilibrata si un fin observator, si este. Stie ca omul este supus tentatiilor așa ca incearca sa te scape de ele; aproape zilnic mananci ceva ce in mod curent nu te-ai astepta sa gasesti intr-un program de slabit. Pe lângă toată acestea, stie exact cu ce se confrunta fiecare pacient pentru ca la un moment dat a fost propriul pacient.


Oricum, Vera nu mai este de mult medicul meu nutritionist, este prietena mea!