Dana Dumitru – testimonial

1. Cum ati ajuns la dr. Vera Daghie si de ce ati ales-o pe dansa?

Intalnirea mea cu Dr. Vera Daghie a venit intr-un moment foarte important al vietii mele, cand ajunsesem la o cumpana, din cauza greutatii mele corporale. A fost momentul in care am realizat ca nu se poate sa mai tin diete “dupa ureche”, care nu dadeau rezultate, sa nu mai fiu incantata de tot felul de pastile miraculoase, cu efecte peste noapte. Era clar ca numai cu un ajutor specializat in domeniu mai puteam sa fac fata provocarii de a slabi, deoarece cantaream 134 de kilograme. Am ajuns la dr. Veronica Daghie prin intermediul unui prieten, care a reusit sa slabeasca cu dieta dumneai 55 de kilograme.


2. S-a schimbat ceva in viata d-stra tinand DIETA PERSONALIZATA?
Daca da, in ce sens?
Ce rezultate s-au obtinut si in cat timp?
Ce impact a avut dieta asupra sanatatii?

Pot sa spun, fara sa exagerez, ca viata mea s-a schimbat radical. Nu numai prin faptul ca mananc sanatos, dar am alt tonus, iar efectele asupra sanatatii, asupra starii organismului in general, sunt remarcabile. Am reusit sa slabesc aproape 30 de kilograme, mancand tot ceea ce mi-am dorit, practicand si sport.


Dieta personalizata realizata de dr.Veronica Daghie nu priveaza organismul de absolut nimic, nu restrictioneaza anumite placeri, pe care toti ni le dorim, de la ciocolata, prajituri si alte dulciuri, la pizza, ciorbe si mancaruri cu sos. Prin dieta personalizata nu inseamna ca renuntam definitiv la alimentele care ne fac placere si consumam doar salate, legume, fructe si carne fiarta.


De asemenea, pot spune ca si tenul a “simtit” din plin efectele benefice ale dietei, devenind luminos, intinerit, radiant, o schimbare totala. Fondul de ten, pe care il folosesc majoritatea femeilor pentru ascunderea imperfectiunilor, il aplic doar foarte rar. Cine se lupta cu kilogramele in plus poate intelege satisfactia pe care am resimtit-o in momentul in care persoane care m-au revazut dupa ce am tinut dieta m-au intrebat daca am facut operatie de micsorare a stomacului sau lipoabsorbtie!


3. Dupa terminarea dietei, rezultatele se mentin?

Inca nu am terminat dieta personalizata, care a devenit un mod de viata, dar sunt convinsa ca rezultatele obtinute in timp si nu peste noapte – cum ne dorim, din pacate, majoritatea celor care luptam pentru un corp suplu – se vor mentine.


4. Parerea d-stra despre dr. Vera Daghie.

In timp, dr. Veronica Daghie mi-a devenit prietena. Mereu atenta, fara sa puna acea distanta pe care am simtit-o uneori intre medic si pacient, ne-am apropiat si am putut discuta deschis despre absolut tot ceea ce ma framanta de-a lungul perioadei de “transformare”. Intotdeauna a raspuns prompt solicitarilor mele, intotdeauna a fost deschisa tuturor sugestiilor si “negocierilor” referitoare la dorintele mele alimentare. Orice meserie facuta cu daruire si pasiune este o arta, iar dr. Veronica Daghie poate fi considerata o artista, care imbina cu maiestrie retete delicioase si sanatoase pentru un corp armonios.