De ce nu putem sa slabim?


Aceasta ar fi o alta intrebare aflata mereu pe buzele pacientilor oricarui nutritionist. Raspunsul este un pic mai elaborat, deoarece nu cuprinde doar referirile absolut normale la calitatea mancarii pe care o consumam. Exista de asemenea o intreaga ga


Incredibil dar adevarat - O poveste cu final fericit


In vara anului 2010 sotul Doamnei Doctor Vera Daghie a fost diagnosticat cu Diabet Zaharat, insulino-dependent. Slabise foarte mult, avea o paloare cadaverica, bea extrem de multa apa si tot timpul se plangea ca este obosit.


Dieta Personalizata = Dieta de Viata


Fiecare om este unic in toata complexitatea lui. Ca atare, fiecare individ trebuie tratat si apreciat STRICT INDIVIDUAL - ceea ce pe voi va poate face sa slabiti, pe altii ii poate ingrasa, ceea ce voua va face bine, altora din contra …


Condimentul minune - MUSTARUL


Mustarul nu este doar un simplu condiment, ci isi gaseste intrebuintari atat in plan cosmetic/de intretinere, cat mai ales in plan medical.

Boabele de mustar combat durerile si inflamatiile gatului (folosite in combinatie cu: miere, apa, suc la


Alimentatia anti-aging


Sa inaintezi in varsta nu-nseamna neaparat sa imbatranesti; puteti fi foarte tineri la 70 ani si foarte batrani la 20 ani... depinde cum vreti s-o luati si care sunt valorile care va definesc. Insa este foarte important sa „imbatraniti“ fru


Alimentatia bogata in antioxidanti


Antioxidantii au un rol bine definit si in ceea ce inseamna tonifierea si intinerirea corpului vostru, dar am ales sa le tratez separat, adica din punctul de vedere al beneficiilor clare pe care le aduc sanatatii voastre.

Asadar, alimentele ant


PUTEM SLABI MANCAND? ALIMENTELE CU CALORII NEGATIVE


ALIMENTELE CU CALORII NEGATIVE sunt acele fructe, legume, mirodenii sau condimente, care pentru digerarea lor necesita un consum caloric mai mare decat contin ele insasi. De exemplu: 100 grame ananas au 30 de calorii, dar pentru a le digera, organismul


Principiile unei alimentatii echilibrate


Ce este alimentatia echilibrata? Alimentatia echilibrata este o alimentatie rationala, sanatoasa, adecvata fiecarui individ in parte si, cel mai important: mancand echilibrat, vom avea si o viata mai sanatoasa!


Detoxifierea. O necesitate si nu un moft


De ce acumulam toxine in organism? Cum se face o cura de detoxifiere? Ce reguli avem de urmat? ...  Hipocrate spunea „Natura insasi e cel mai bun medicament!”. Va invit sa parcurgem impreuna ABC-ul unei detoxifieri!


Lansarea cartii de nutritie, diete si retete – DIETE PERSONALIZE


Dragii mei,cu mari emotii si sufletul incarcat, tin sa va anunt ca in 29.05.13, la Targul de carte de la Romexpo la orele 17:00, va avea loc lansarea primei mele carti de nutritie, diete si retete, intr-un cuvant de DIETE PERSONALIZE.