Varianta 1
MD
- 200 - 250ml sana / kefir + 30 - 40g cereale integrale (fulgi ovaz/secara, seminte in, seminte chia, seminte canepa, etc).
- cafea / ceai
G1
- 1 fruct de sezon (ananas, kiwi, mandarine, portocala etc.)
D
- ardei gras / rosie umplut (a) cu crema branza semidegresata + marar tocat
- 3 - 4 sarmale cu piept curcan, vita, pui (optional, se pot servi cu ardei iute, ceapa)
- 1 - 2 felii paine secara sau tarate (max. 50g) / 200 -250g mamaliga
- 1 pahar vin (sec sau demisec)
- ceai (la 15 – 30 min. dupa masa) – ceai anghinare + papadie + urzici + sunatoare / galbenele)
G2
- 1 felie cozonac / 100 - 150g prajitura / tort
C
- 150 – 180g carnati de casa (de preferat, la gratar)
- salata asortata de muraturi / salata de varza murata
*In cursul serii, se poate bea 1 pahar sampanie (seaca sau demiseaca) sau 1 pahar vin (sec sau demisec).
Foarte important!
1. Ultima masa ( cina), sa fie luata cu minim 3ore inainte de culcare.
2. La culcare, se bea un ceai (musetel, tei, soc, macese).
3. Nu uita !!! ... si maine e o noua zi!
Varianta 2
MD
- 1 felie cozonac (max 50 - 70g)
- cafea / ceai
G1
- 1 fruct de sezon (ananas, kiwi, mandarina, portocala etc.)
D
- Salata a la Russe (~ 150 - 250g) cu maioneza light sau mustar
- 3 – 4 sarmale cu piept curcan, vita, pui (optional, se pot servi cu ardei iute, ceapa)
- 200 – 225g mamaliga
- 1 pahar vin (sec sau demisec)
- ceai (la 15 – 30min. dupa masa) – ceai anghinare + papadie + urzici + sunatoare /
- galbenele)
G2
- 150 – 175g iaurt semi – degresat (0,1 – 1%G)
C
- 150 – 200g piftie cu piept curcan ± mustar
- salata asortata de muraturi
*In cursul serii, se poate bea 1 pahar sampanie (seaca sau demiseaca) sau 1 pahar vin (sec sau demisec).
Foarte important!
1. Ultima masa ( cina), sa fie luata cu minim 3ore inainte de culcare.
2. La culcare, se bea un ceai (musetel, tei, soc, macese).
3. Nu uita !!! ... si maine e o noua zi!
Varianta 3
MD
- 200 – 250g fructe sezon
- cafea/ ceai (la 40 min. dupa fructe)
G1
- 2 pahare mari cu apa ± lamaie
D
- 100 – 150g piftie curcan ± mustar,muraturi
- 2 - 3 sarmale
- 150 – 200g mamaliga
- 1 pahar vin (sec sau demisec)
- ceai (la 15 – 30min. dupa masa) – ceai anghinare + papadie + urzici + sunatoare /galbenele
G2
- 1 felie cozonac (max. 50 – 70g) /100 – 150g prajitura / tort
C
*In cursul serii, se poate bea 1 pahar sampanie (seaca sau demiseaca) sau 1 pahar vin (sec sau demisec).
Foarte important!
1. Ultima masa (cina), sa fie luata cu minim 3ore inainte de culcare.
2. La culcare, se bea un ceai (musetel, tei, soc, macese).
3. Nu uita !!! ... si maine e o noua zi!