Feminis - O zi de dieta... in Mexic!

 

Dulciuri, mancare, fructe si alte preparate…de data aceasta mexicane! Astazi facem o calatorie imaginara prin Mexic si “degustam” delicioasele preparate traditionale ale mexicanilor care pe de-o parte ne rasfata papilele gustative, iar pe de alta ne mentin in forma si nu ne “ataca” silueta.

Vera Daghie, nutritionist care detine cabinetul “Vera Med Club Family”, ne-a ajutat in acest demers si iata ce descoperiri am facut.

Salsa, merengue, cha-cha sau mariachi? Dansuri latino, cantece latino, traditii mexicane si alte lucruri de genul acesta imi trec prin minte si ma fac sa ma “plimb” chiar si cu gandul pe strazile Mexicului atunci cand vorbim despre specificurile lui. Am invitat-o si pe Vera, nutritionistul de la “Vera Med Club Family”, in acest traseu imaginar pentru a “comenta” caloriile din farfuria mexicanilor si am ales cateva preparate specifice care sa nu atenteze la silueta noastra.

In acest context, mancarea este un aspect imperios necesar in orice calatorie, astfel ca nu poate lipsi nici din excursia noastra, ba chiar “indrazneste” sa ne iasa in cale inca de la primii nostri pasi pe meleagurile Mexicului. Mirosuri imbietoare, arome “contagioase” se interpun in calea noastra si nu ne lasa sa avansam spre alte locatii ale acestei tari.

 

Citește mai mult

 

Feminis - O zi de dieta... in Mexic!