Feminis - Bucatarie romaneasca - silueta ca “la mama acasa”

 

Acum in preajma sarbatorilor de iarna nu putea lipsi din serialul nostru bucataria traditionala romaneasca, cu felurite mancaruri pregatite “ca la mama acasa”!

Nu putem sa omitem ceea ce ne caracterizeaza pe noii romanii in ceea ce priveste bucataria si de asemenea nu putem omite un amanunt important, si anume ca desi vin sarbatorile, tu esti inca la dieta si trebuie sa afli exact daca poti degusta vreun preparat mioritic fara sa te abati de la bunul mers al acesteia.

Suntem romani si ne mandrim cu asta pe oriunde mergem. Ne mandrim cu originea noastra, cu muzica noastra, cu femeile frumoase de la noi, dar si cu gustoasa mancare romaneasca, pe care odata ce ai savurat-o, nu o mai poti uita. Si este un lucru demonstrat, atat de strainii care ne pasesc granitele si raman cu adevarat minunati de preparatele noastre, cat si de romanii nostri autentici care nu ar face fata unei culturi culinare fara sarmalute, piftiuta, carnaciori de casa, toba, ciorba de burta, mici si alte bunatati care creeaza dependenta.

 

Citește mai mult

 

Feminis - Bucatarie romaneasca - silueta ca “la mama acasa”